CadDraft de 'stille kracht' achter uw tekenwerk
 
Jakarta
Spacer
 

White paper - Management - Het CAD Oerwoud

Doelgroep - Directie & Management

Sinds de introductie van Computer Aided Design (CAD) in de 80er jaren van de vorige eeuw is er een behoorlijke wildgroei geweest in deze CAD pakketten. CAD heeft daarmee een gigantische impact gehad op het ontwerp proces, bestaande uit engineering en de teken technische vertaling daarvan.

Terecht heeft men in de ontwikkeling van deze CAD pakketten er voor gekozen om de kant op te gaan van de 3D design. Immers in gedachte bedenken we het ontwerp in 3D en het doel is uiteindelijk een 3D product.

Evenals eerder de 2D CAD pakketten moesten ook deze 3D CAD pakketten verkocht worden en vanaf het begin heeft men dit marketing-technisch heel slim gespeeld.

De wildgroei, marketing kreten en al wat niet meer, zorgen er nu voor dat met name management, zei die er technisch minder mee bezig zijn, door de bomen het bos niet meer zien.

Lopende in dat bos, ontstaan er ook nog eens mist banken en worden er rook gordijnen opgeworpen. Ja, hoe moet je als manager dan je weg nog terug vinden en een juist beleid voeren.

Met dit white paper zijn wij er van overtuigd, dit bos weer begaanbaar te kunnen maken en een snelle en efficient
weg naar de werkelijke wereld te kunnen aanduiden. Zodat management weer sturing kan geven op die facetten die in dit traject bepalend zijn voor een gezond bedrijf. 


Spacer
Copyright © 2019 CadDraft  All Rights Reserved