CadDraft de 'stille kracht' achter uw tekenwerk
 
Spacer

Slecht drie vrienden tezamen

Nadat het concept voor CadDraft was geboren, moest het komen tot een uitvoering. Als drie oude vrienden dan met elkaar gaan zitten praten, blijkt er soms meer mogelijk dan ooit verwacht. Immers niet alleen mensen in Europa zijn nodig om het plan tot uitvoer te brengen maar ook iemand die lokaal de werkzaamheden coördineert was een vereiste. Zonder opzet was deze situatie al ontstaan, dus alleen nog maar starten, was het motto.
 
Spacer

Rene Stahlie

Rene had kort voor het eerste gesprek aangaande CadDraft zijn eigen bedrijf verkocht. Ja, als je ooit met pensioen wilt en het bedrijf wil verkopen, dan moet je vroeg beginnen, niet iedereen is zo maar geïnteresseerd in je bedrijf, dus het kan wel een een tijdje duren voordat je eindelijk een koper gevonden hebt.Ja leuk, en dan blijkt er ineens animo genoeg en ben je het voor je eigenlijk beseft ineens met pensioen.
Nog veel te jong om achter de geraniums te gaan zitten. Loondienst dan? Nee eigenlijk ook niets als je gewend bent om als zelfstandige door het leven te gaan. Iets met drie vrienden beginnen en zo ook nog wat opbouwen waar de volgende generatie misschien wel in in geïnteresseerd is klinkt dan helemaal zo gek nog niet. Zeker niet als snel blijkt dat er potentie genoeg is voor dit concept.
 

Joris ter Braak

Mijn naam is Joris ter Braak, voor CadDraft de Nederlandse spil in Azie. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in de fijnmechanische en hydraulisch wereld, dit zowel administratief als technisch maar ook op het gebied van inkoop en verkoop.

Ik heb jaren als “duizendpoot” bij enkele bedrijven gewerkt. Nu heb ik de mogelijkheid om samen met de twee partners in Nederland mijn kennis en kunnen in Azie verder uit te breiden en de Nederlandse en Indonesische bedrijven/mensen te helpen.

Een prachtige uitdaging.
 

Jan Verschoor

Natuurlijk had ik, broeiende op het concept en gebaseerd op mijn banden met en frequent bezoek aan Indonesië allang mijn huiswerk gemaakt. Wetende dat enkel enthousiaste mensen nodig waren om tot uitvoer te komen van CadDraft was het eigenlijk alleen nog maar een kwestie van tijd en de mensen vinden die bereid zouden zijn hierin mee te gaan. Dat dit met goede vrienden uiteindelijk allemaal op z'n pootjes terecht zou komen had ik niet durven dromen. Nou zijn goede vrienden niet per definitie goede zakenpartners, maar in het aantal jaren dat we bezig zijn met CadDraft is er nog nooit een onvertogen woord gevallen en blijken we telkens weer (vaak eerder onuitgesproken) op de zelfde lijn te zitten. Vooral met tekenwerk is het zitten op de zelfde lijn natuurlijk perfect. Woorden schieten te kort, om mijn dank aan Rene en Joris uit te drukken.
Copyright © 2019 CadDraft  All Rights Reserved