EN DE

 

CadDraft Academy

Bij veel bedrijven maakt engineering en de vertaling naar tekeningen een groot deel uit van het ontwerp proces.

Sinds de komst van CAD lijkt CAD eerder HET DOEL te zijn dan het product, de uiteindelijke tekening. Werken vanuit een 3D model lijkt het gebruik van tekeningen overbodig te hebben gemaakt, toch wordt juist die papieren tekening meer dan 80% gebruikt.

Een CAD pakket kunnen bedienen maakt je nog maar geen tekenaar. Dat betekend dat veel bedrijven vaak nog extra kosten moeten maken, naast de al geboden CAD opleidingen, om te beschikken over tekenaars die bruikbare resultaten produceren.

Is het CAD dat het mogelijk maakt om tot een goed resultaat op papier te komen, juist met dit verkeerde einddoel voor ogen is het resultaat op papier veelal bedroevend te noemen, die eerder een belemmering dan een hulpmiddel vormen voor diegene die met de tekening moeten werken. Dat dit vervolgens resulteert in additionele kosten behoeft verder geen betoog.

Middels de CadDraft Academy zien het als onze taak u te informeren over de zin en onzin die ontwikkelingen van de laatste jaren vaak met zich meebrengen. Reclame uitingen en andere misleidende factoren hebben het ooit zo eenvoudige proces in belangrijke mate vertroebeld.

Graag geven wij, met beide voeten op de grond hier uitleg aan zowel aan Management als ook de technische uitvoering.
De vele jaren dat we actief zijn, al dan niet onder de noemer CadDraft en de vele bedroevende resultaten welke wij onder ogen hebben gehad vormen hiervan de grondslag. Reden voor ons onze kennis bank hierin voor u beschikbaar te maken en juist, op de praktijk afgestemde, oplossingen aan te reiken.

Met een goed CAD product (de papieren tekening) voor ogen verwijzen wij graag naar onderstaande white-papers:
White papers
CadDraft de 'stille kracht' achter uw tekenwerk

White papers

Doelgroep Management

Spacer

Doelgroep technische uitvoering - Cad Tekenaars

Spacer
Vragen aan de CadDraft Academy
Natuurlijk bestaat er een kans dat een onderwerp nog niet behandeld is of zijn er juist als gevolg daarvan vragen.
Middels het invulformulier kunnen deze vragen gesteld worden.
Veel vragen met een  eigen, nog niet behandeld, onderwerp kunnen leiden tot het maken van een onderwerp specifiek white-paper en/of extra aandacht voor dit onderwerp.
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
Copyright © 2019 CadDraft  All Rights Reserved