CadDraft de 'stille kracht' achter uw tekenwerk
 
Spacer
Spacer
 

Autocad tekenaar gezocht

AutoCAD-tekenaar gezocht? CadDraft ontzorgt!

De tekenaars van CadDraft leveren uitstekend technisch tekenwerk, uitgevoerd met diverse applicaties zoals AutoCAD. In plaats van het intern opleiden van een medewerker of detachering, besteed u uw AutoCAD tekenwerk aan ons uit. Dit is niet alleen efficiënter en sneller, maar ook nog eens een voordelig alternatief.
Kortom: AutoCAD-tekenaar gezocht? CadDraft levert!
 
Spacer
Spacer
 

Service & expertise

Heb je op korte termijn tekeningen nodig? CadDraft is een technisch tekenbureau met deskundige tekenaars onder zich, gespecialiseerd in CAD-tekeningen voor onder andere petrochemie, civiele techniek en werktuigbouwkunde. Zij werken te allen tijde op schaal. Het uitbesteden van jouw technisch tekenen aan CadDraft is vrijwel altijd voordeliger dan het intern uit te laten voeren. Ook wanneer het gaat om het laatste revisiewerk of kleine wijzigingen. Waarom? Enkele van de talloze voordelen op een rijtje:

Uw medewerkers (bijvoorbeeld engineers, werkvoorbereiders en/of monteurs) houden zich dan uitsluitend bezig met dat waar zij echt goed in zijn.
Engineers zijn dure krachten en houden zich dan enkel met engineering bezig. De werkzaamheden kunnen dan snel doorlopen.
Onze AutoCAD-tekenaars weten het ontwerp van de engineer te vertalen naar een heldere, werkbare tekening.
U hoeft geen gebruik te maken van dure AutoCAD ZZP-ers.
U hoeft niet in de wachtrij aan te sluiten met 3000 personen voor u, die in vacatures gevraagd worden.
Er hoeven geen dure overuren te worden gemaakt om de extra werkzaamheden af te krijgen. De AutoCAD-tekenaars van CadDraft zijn dan als het ware een verlengstuk van de eigen tekenkamer en/of externe collega’s.
Voor een grote klus zijn vaak zeker 10 tekenaars nodig. Die heb je nu in één klap bij elkaar.
U hoeft geen vaste tekenaar in dienst te nemen waar niet altijd werk voor is.
U hoeft er geen werkplek voor in te richten en geen dure hard- en software aan te schaffen.
U voorkomt het bottleneck effect, waarbij een grote berg werk uit de weg moet worden geruimd voor de werkzaamheden weer vloeiend door kunnen lopen.
Waar je voor een engineer zeker €60,- per uur betaalt, voor een AutoCAD ZZP-er €40,-, voor een interne tekenaar €35,- en een ander Nederlands tekenbureau al snel €40,-, hanteert CadDraft een tarief aanvangend met €30,- per AutoCAD tekenaar per uur. Een oorzaak hiervan is bijvoorbeeld het feit dat wij uitsluitend virtueel werken en dus geen kantoor hoeven te financieren. Het is een gestaffeld tarief – hoe groter de opdracht, hoe voordeliger je uit bent.
 
Spacer
Spacer
 

Een soepel process

Wij werken samen met de beste AutoCAD-tekenaars in Indonesië, waar men nog uitgebreid wordt opgeleid tot AutoCAD-tekenaar. De meeste tekenaars hebben een achtergrond in de petrochemie. Wij beschikken daarom over 125+ tekenaars in alleen al AutoCAD tekenen, laat staan alle overige applicaties. Het contact wordt echter te allen tijde in het Nederlands gevoerd. Omdat wij uitsluitend virtueel werken, zijn de lijntjes tussen Nederland en Indonesië bijzonder kort. Wij detacheren niet, maar door onze werkwijze maken wij vakkundige AutoCAD-tekenaars toch beschikbaar.

Vanwege het internationale tekenaarsbestand, richt CadDraft zich in de toekomst op OPEN BIM. BIM-tekenaars hebben wij dan ook (nog) niet tot onze beschikking. Wel kun je onze AutoCAD-tekenaars inschakelen voor het 100% CAD-proof maken van jouw tekeningen, alsook de vervaardiging van zogenaamde lichtplannen via DIALux op basis van 2D of 3D originelen.
Maatwerk

Dus, AutoCAD tekenaar gezocht? Besteed jouw AutoCAD tekenwerk uit aan de gespecialiseerde tekenaars van CadDraft. Voor het maken van een eerste afspraak bel je naar  stuur je een bericht via het contactformulier.
Wij vertellen jou graag meer over onze tekenaars en de mogelijkheden voor uitbesteding van het tekenwerk voor jouw organisatie.

Zoek je een tekenaar voor civiele techniek? De tekenaars van CadDraft leveren jou binnen de kortste keren overzichtelijke werktekeningen.
De tekenaars van CadDraft zijn gespecialiseerd in technisch tekenen met AutoCAD. Door ons efficiënte werkproces beschik je binnen de kortste keren over heldere werktekeningen tegen een voordelig tarief.
Copyright © 2019 CadDraft  All Rights Reserved